Otäckt väder

Imorgon verkar det bli oväder, läskigt!

Jag som skulle tolka men jag håller tummarna för lite blåst och lätt snöfall! Tycker dessutom synd om Jocke som ska övningsköra, men man ska ju välja fel dag för allt!



Maria - Dagens namn

Idag har jag namnsdag, Kajsa ringde just och sa grattis! Mamma och pappa hade såklart glömt det som vanligt men efter 17 år så är jag van..

På TV4 går Wallander, jag har redan sett den förut några gånger så idag struntar jag i det och bloggar istället. Jag har verkligen skrivlust nu saknas bara lite kommentarer och läsare. Mycket roligare att skriva om intressanta saker om någon läser! Såklart skriver jag för min skull men kul när någon läser, bildar sin egna uppfattning annars hade jag skrivit dagbok. Jag har faktiskt skrivit väldigt effektivt idag, endast i brist på att ha saker att göra, men det är roligt!


Jag har i alla fall lagt upp min blogg på lite olika sidor, få se om någon blir intresserad och läser, vem vet?
Nu ska jag återgå till mitt drömmande om Paris och lyssna på musik.

Årsmöte

Har nu precis kommit hem från årsmöte på ridklubben, de bjöd på supergod morotskaka. Ikväll ska jag äta varma mackor och se på  The Hills och The city. Efter det tänkte jag se på finalen (?) av project runway.
Imorgon ska jag dessutom bort till ridklubben och prov tolka hästarna, det blir roligt och jag längtar!




Godmorgon

Idag vaknade jag klockan sju på morgonen. En aning tidigt för att vara lov så jag bestämde mig för att se på film. Närmare bestämt Role models. den handlar om två killar som har 150 timmar samhällstjänst på ett barncenter. Den ena får ett kaxigt, tuttfixerat barn att ta hand om medan den andra måste umgås med en nörd som spelar live.
Det hela är väldigt roligt och det slutar med att de startar en eget land och klär ut sig till KISS. I slutet vinner nästan nörden och blir kung.




Nu ska jag ta och äta frukost, klä på mig och gå ut en sväng med hundarna!

Godnatt, nu ger jag upp

Jag är helt matt efter denna kväll. Har sett på melodifestivalen som var väldigt konstig tur att det dåliga punkbandet  och osborne-kvinnan Py Bäckman inte gick vidare.

Nu ska jag ge upp för dagen och sova, jag är nöjd för jag har lagat mat två gånger, sjungit och spelat! Det känns som en lyckad dag helt enkelt och fläskfilén med paprika,vitlök och svamp sås var underbart gott!

Ett blogginlägg med farmor

Nu sitter jag här vid datorn och visar framor facebook och bloggar. Vi har nyss ätit en jättegod skinksås som jag och mamma har lagat.

Alonzo är gnällig och vill störa mamma hela tiden när hon vilar. Han är inte lite dryg ibland inte..
Hur som helst älskar jag honom i vilket fall.




Nu har jag visat farmor hur man bloggar, kanske övertalar jag henne att börja blogga också!

Melodifestivalen

Jag lever på hoppet att bidragen idag ska vara riktigt bra för tidigare har det varit riktigt dåligt.
Jag gillade dock Salems bidrag.




Ska ni också se ikväll och mysa?

Kate Bush - Army Dreamers

Vi spelar denna mysko låt på ensemblen, jag älskar den ♥


Godmorgon

Jag har lagt märke till en sak, jag skriver mycket morgon inlägg. Det är då jag har tid och har dessutom något givet att berätta om, till exempel dagens planer. Jag tycker dock att det är tid att ändra på det, börja skriva om annat och ta mig tid till det. Egentligen tycker jag att det är kul att blogga, ja skriva i huvudtaget men det har blivit för sällan nu.
Har ni föresten märkt att jag skaffat ny design, har fixat det själv utan Kajsas hjälp. Jocke var så snäll och tipsade om bakgrundsfärg så ett extra tack till han! Jag känner i alla fall efter det att jag har ett helt annat sug efter att skriva, jag vill berätta saker och jag vill pryda inläggen med bilder.




Nu ska jag äta de underbara (?) chokladflingorna som jag köpt och njuta av det kommande lovet i tankarna. Har ni några sportlovs tips att dela med er av?  undertiden delar jag med mig av färgglada bilar och smutsig snö.

fredagskväll

Let's dance, choklad, glass. Det låter som en helt vanlig fredagskväll för mig. Andra är ute och super medan jag är hemma med mamma. Inget fel med det alls, mysigt och jag är dessutom sjuk och inget fan av varken fest eller dyligt, i alla fall inte alkoholen.. :)



Pappas nyckelskåp i garaget

Sportlov!

Nu har dagen kommit, dagen med stort D, det är sportlov!
Haha.. så dramatisk ska jag nog inte vara men ändå, mina planer är enorma och jag har redan spenderat 18 kronor av mina 500.

Gissa på vad? jo på choklad flingor. Jag ska äta det till frukost nu på lovet bara för att jag kan.
Senare ska jag också åka till borlänge och ta pass, åka skidor i ryllan på fredag och hitta på lite skoj med vänner.

Kajsa har i alla fall åkt till Käxed nu, lagomt kul för mig men jag är inte bitter! Proven har dessutom gått bra, väldigt bra tror jag..

Nu ska jag äta hembakt pizza med mamma och pappa ♥

Mönster och Paris

Äntligen skriver jag något här på bloggen, det var längesedan men jag har inte haft någon lust. Idag är jag hemma och är sjuk, eller rättare sagt förkyld.
På fotot har vi mönster som uppgift och jag gillar det, jag gillar det faktiskt väldigt mycket!





Vi ska dessutom åka till Paris med franskan, det blir jätteroligt och vi råkar dessutom ha nationellt prov samma dag som vi åker, :) Det gör det hela ännu bättre!

skeende, detaljer och mönster..


Godmorgon!

Länge sedan jag bloggat, men somsagt bloggen ska inte vara ett tvång utan bra att ha när man vill skriva. Idag är det första idrottslektionen på två veckor och jag är taggad! Så roligt med idrott och sånt. På torsdag blir det box också, kanon kul!
Idag ska jag också skriva prov i NK, varför skulle jag vara sjuk tidigare? Hoppas i alla fall att Kim kommer till skolan men något säger mig att hon inte gör det. Nu ska jag gå, men ha det bra!
Kim krya!!!

Godmorgon o du sömniga värld

Idag hoppas jag dagen blir som jag vill! Jag vill ha friska fläktar och hög koncentration på ensembel och eos lektionen. Kommer säkerligen vara jag som råkar vara mest ooseriös men det får man ta!
Dagen började bra i alla fall med frukost, jag har varit duktig på det denna vecka. Låt det bli en vana tack! Förövrigt ska alla uppgifter i foto lämnas in och  jag är klar! Blev både bra och dåliga bilder men det får man ta. Hoppas Jan gillar dem :)

Foto



Världen ramlat rätt?

Gårdagen var extrem på all sätt och vis med många missöden och misslyckande, men också mycket skratt och trams. Vi övade på låten, låten med stort L. Har vi tur, övar mycket sätter vi det! Jag är övertygad.
Allt som hände igår hade en någorlunda logisk anledning, kan det kallas PMS? Japp, det kan det! Idag har jag fotat Missan lite och hon är söt när hon äter, jag lovar!

Det var  längesedan jag skrev, måste skärpa mig, men jag har inget smart eller vikigt att berätta annat än att jag har sökt sommarjobb överallt!



RSS 2.0