Jullovs morgon

Snörvel, halsont och alergiska ögon, kan det bli bättre?

Det är typiskt att det ska vara så när lovet kommer, Man ska vakna kl 6.00 för att man inte kan sova längre. Det posetiva är i alla fall att jag bakat Rimbobullar och att mycket julfix är klart. Idag ska jag städa men nu ska jag återgå till 7 heaven och ett varmt täcke


Morgonen är mörk, varm och ganska mysig

Morgonen är mörk, varm och ganska mysig. Solen har inte gått upp än och jag har haft elementet på fullt hela natten. Min morgonrock är mjuk, ja ni kan ju förstå hur jag kan kalla morgonen varm när det är så rått, grått och kallt ute.
Nu på morgonen ska jag ha naturkunskap med Maj, känns lite jobbigt eftersom jag missade båda lektionerna förra veckan på grund av min konstiga yrsel, feber, snuvighet... Nu har jag inte tid med det, det är lucia tider den mest stressiga tiden på året, hur ska man hinna kombinera skola, lucia varje dag, läxor och göra allt mamma och pappa säger?

Nu ska äta frukost, klä på mig och få mitt blöta hår torrt

Luciatåg

Idag ska jag delta i första luciatåget för i år. Känns kul och samtidigt lite jobbigt då jag vet vad nästkommande veckor kommer att handla om. Såklart jättekul men också stressigt! Hoppas jag kan alla texter också..
Nu ska jag byta om till vita underkläder, igentligen skulle det vara hudfärgade men äger inga såna..
Nu är det dags, ses

Tankar,

Idag har känslan av att inte har något att göra men ändå känna att man har för mycket att göra. Jag tror nog ni förstår vad jag menar. Det är lucia tider, prov, repetitioner, samtal som måste ringas och möten jag bör gå på. Jag har dessutom inte tid att vara sjuk känns det som. Idag ska jag i alla fall ringa och ändra tid på screentryck så jag har det gjort. Jag pluggar glosor och jag känner att jag borde plugga inför franskaredovisningen som kommer inträffa imorgon.

Jag har dessutom börjat spela fishville på facebook vilket är underhållande, tidsfördriv och allt som menas med det. Att mata sina snabbfiskar medan man ligger i sängen med en söt, sovande klara är mysigt, nu fattas bara vatten och russin så är jag nöjd.  Medan andra är förvirrade vet jag vad jag måste göra, jag vet vad jag känner men är för tillfället för lat för att få något gjort,

sjuker,

Såklart var det min tur, min tur att bli sjuk. Min dag var fullproppad med planer idag, planer som haandlade om tandläkare och vaccinationer av svininfluensa. Får ta det någon annan dag.

Att vara sjuk innehåller så mycket men jag tror alla mäniskor har sina egna "attvarasjuk-planer" som man följer på pricken vi förkylningar och så vidare.

Mina vanor brukar vara:

- Sova

- Se på seven heaven

- Äta frukt

- spela the sims i sängen

- Mysa och vila hela dagen

Jag hoppas jag är frisk tills imorgon då det är kör, men känns knappast som jag kommer bli det :( , Ha det bra och jag hoppas jag inte smittatner någon!

RSS 2.0