Godmorgon, Musikens dag!

ÅH, sitter och smuttar kaffe såhär på morgonen. Jag väntar som vanligt på att håret ska torka och att jag ska komma på vad jag ska ha på mig. Idag är i alla fall en väldigt rolig dag, det är Musikens dag och vi tvåor har hand om en liten scen.
Först ska vi sparka igång dagen med en franska lektion, Vi får höra Anna prata om Futurum, konditionalis och så.. Kan det bli bättre?

Godmorgon, vulkan och alla andra

Nej nu är jag trött på dålig tajming och jag är trött på att vårt flyg är inställt. Varför ska vi ha sådan otur?
Jag har i alla fall shoppat, något som gläder mig lite.


Igår köpte jag:
Vårjacka
Sjal
Kjol
Två toppar
Två strumpbyxor
Hudvård
Kofta
Örhängen


Det känns riktigt bra men det suger ändå. Jag som sett fram emot Paris, jag hade ju sett fram emot det så mycket!
Jag hade ställt in mig på det värsta och såklart blir verkligheten till det värsta..

Aja nu har jag i alla fall bloggat och skrivit lite, det var ju ett tag sedan.

godmorgon typ!

skulle ha bloggat tidigare för då hade det varit morgon men jag har faktiskt inte haft tid för jag har fotat. Jag har fotat lite allt möjligt och har nästan bestämt mig för att ha tema Lillhärdal. Det är enkelt och jag har massor av bilder därifrån.
På eftermiddagen ska jag åka till Hamre och rida Tamlin, Kajsa ska med och rida Peper. Det blir riktigt mysigt! Efter det ska jag ta in alla hästar och fodra kvällsmat halv 8. Har jag tur hinner jag hem till Jakten på Julia som jag tycker är riktigt kul.


Jag har dessutom övningskört igår. jag var duktig och åkte över bron, genom grådö , förbi backa och ut på norbergsvägen och tillbaka. :D

Godnatt, nu ska jag skriva

Jag ska snart gå och lägga mig  men jag ska först göra ett seriöst försök att skriva en text, inte vilken text som helst en sångtext. Jag ska fundera och skriva bara för att om jag börjar göra något så kanske våra planer blir av. Om vi alla vill och om vi alla har orken att försöka så kan det bli väldigt kul. Om inte annat har jag vågat mig på att skriva en låt. Blir det dåligt har jag i alla fall försökt.


Jag är faktiskt väldigt inspirerad så jag ska springa ner och ta gittaren för här ska det spelas.

osynligt blåmärke och träningsvärk

Gårdagen var väldigt trevlig på alla sätt och vis. På dagen var jag vid Hamre och lekte med barn och hjälpte mamma med tema ridning. Det var faktiskt roligt och ganska skönt att hjälpa till. När vi åkte hem följde Kim med för vi planerade att ha övernattning vilket vi också gjorde.


Vi hade roliga diskussioner, sjöng egen påhittade sånger, insåg att vi borde spela ihop. Vi pratade också om massa seriösa saker och känslor. Det var faktiskt en väldigt lugn och skön kväll. Allt var kul förutom att ramla av den häftiga pilates bollen. Idag har jag i alla fall träningsvärk i låren utan någon direkt anledning. Jag har verkligen inte gjort något ansträngande alls. Jag har inte fått något blåmärke men det känns som om jag har ett för det är väldigt ömt. dock ser ingen det...

Jag tycker att jag har varit duktig med uppdaterandet. jag bloggar och det är faktiskt riktigt roligt och skönt att skriva av sig.


Eftersom jag la upp en bild på Kajsa igår så får Kim en plats i rampljuset.
Jag gillar dessutom bilden för den är så somrig!

Påskäggsjakt, :)

Idag är dagen då jag ska gömma påskägg på ridklubben, låter det inte roligt? Jag är faktiskt inte så peppad men det kommer jag nog bli, jag ska bara klä ut mig till påskkärring också :D

När jag kikade på bloggen hade jag fått en snäll kommentar så jag blev jätteglad! :) har alltid tyckt att mina ögon är små och ganska konstiga så att någon tycker dem är fina gör mig glad! Förövrigt så vaknade jag tidigt idag igen. jag vaknade kl 7, detta känns ju inte så värt alls.

Jag saknar klassen jättemycket, jag vill ha skola nu. Jag är verkligen utvilad och energin i kroppen gör att jag inte kan sitta still, jag måste hoppa runt, sjunga skratta och klaga över jobbiga franska uppsatser igen. Jag vill ha ensemble och spela,:)

Mamma säger att det är bra att inte ha något att göra, kanske stämmer det men just nu vill jag bara krypa ur mig själv och leva. Får helt enkelt träffa någon kompis, jag vill också shoppa, fast jag ska spara pengar...


Bara för att jag la upp en bild på mig igår får ni se en bild på Kajsa.. :D

Godmorgon va!

Igår var det väldigt trevligt vi såg på Biggest Loser, pratade och skrattade. jag träffade ju Bella igår som jag tror jag nämnde.
Idag har jag i alla fall vaknat i tid som vanligt, jag vaknade 8 och kl 9 gick jag ut på promenad med hundarna. Det var jätte skönt trots det tråkiga vädret.. Jag vill att Kim ska komma hem, länge sedan jag träffat henne nu, jag vill också shoppa..


En charmig bild får ni också stå ut med ..

Godmorgon, shoppingsugen

Jag vill shoppa, har inte haft det behovet på länge men nu vill jag, allt började med ett par skor som jag såg på HM, de är de som är på bilden. Sen kom jag på att en jacka skulle vara bra och en klänning helt underbart. Dock ska jag inte köpa något eftersom jag ska till Paris. Eller kanske jag borde det.. hmm..

Jag vill hur som helst ha det här!



Godmorgon bilfärd

Sitter och dricker varm choklad för sista gången innan vi åker hem, känns lite sorgligt då jag mår så bra här och är så pigg. Jag orkar leva, jag har tid att ta det lugnt.
Snart ska vi i alla fall åka hem, jag ska tvinga alla att leka billekar med mig. Vi ska sjunga, nynna och gissa. Om jag har tur kanske jag klarar av att sova en bit även denna gång. Det skulle vara jätteskönt och bilresan skulle gå snabbare. Vet inte hur länge jag får sitta vid datorn men jag hoppas det är en stund till.

Jag hoppas att solen skiner idag när vi kommer hem och att katterna myser med mig trots in allergi. Ikväll sa jag dessutom se på Top Model 13. Det är en ny säsong är de bara har korta tjejer.


Bjuder på en för ljus bild av mamma ♥

Imorgon åker jag hem igen.

Dagen har varit ganska turbulent, men också ganska skojig och slapp.
Jag har sett på TV, gått till affären och köpt tandkräm, dushat och ätit ostbågar.
Jag har sett på How I met your mother och förälskat mig lite till i Barney och hans roliga raggningsknep bok.

Lägger upp lite till bilder från Lillhärdal, och bjuder till sist på en plastpalm som jag vågade fota trots att de som bor där är galna och skulle slå ihjäl mig om jag knäppte kort :)




Lillhärdal




Utflykt på isen..

Jag har precis kommit hem från en utflykt, vi var och pimplade vid en sjö. Solen sken och jag fiskade inte, istället sprang jag runt som en yr höna och käppte kort och drack kaffe. pappa fick måånga fiskar men vad jag fattade så fick Kajsa den största. Kul var det i alla fall men nu ska jag hoppa in i dushen.
Först bjuder jag på några bilder








Alonzo är söt


köpt påskägg...

Jag är så besviken jag fick ett färdig köpt påskägg, godiset är inte utvalt med kärlek och ägget är plastigt och fult. Jag har precis ätit frukost det fick bli blåbär och hallon fil, det var faktiskt riktigt gott.

Igår var jag på värdshuset med mamma, pappa och Kajsa. Det var ett band som spelade och alla låtarna lät lika dant. Var väll roligt första två låtarna sen blev det tjatigt. Ni kan ju tänka er ett värdshus med fulla bybor och ett band där alla låtarna låter som de skulle vara från en westernfilm.

Annars trivs jag bra här, det är mysigt och jag hör rykten om oxfilé till kvällsmat,


Mamma och Lena på Värdshuset

Påskmorgon,

Åh, bilresan var riktigt trevlig igår enligt mig. Första halvan sov jag ( jag som inte kan sova i bilar ) sen tvingade jag mamma och kajsa att leka billekar och sjunga sånger, de ville inte.. Eller mamma tyckte det var kul men inte Kajsa.
Nu ska jag se på Biggest loser eller något annat roligt tv program för Top Model börjar om ca 20 minuter. Det blir toppen! Kom precis på att det är fredag idag också. Imorgon blir det påskägg, jag blir aldrig för gammal för det.

RSS 2.0