Godmorgon, kaffe och blött rinnigt hår!

Just nu sitter jag och sippar på mitt kaffe, halsen är aningen ond men det blir bättre och bättre :D Idag är det en vanlig skoldag med sång och musik och dans. Ska ha terminens första sånglektion och dessutom ha arko igen. Blir toppen!

Nu ska jag gå och fixa resten, få mitt hår att se normalt ut, packa dans kläder och skaka ruuumpa!! :D


Godmorgon, kaffe, dans och en söt Bubbis

JA! äntligen ännu ett morgoninlägg, var ett tag sen men nu är det dags! Nu är tiden inne att skriva ett fint inlägg såhär på morgonkvisten.

 

Nu på morgonen har vi dans, jag kommer göra mitt bästa åter igen och försöka bli vigare och vigare. Idag skulle vi göra nå kombinationer eller vad det nu hette. Det blir nog jättekul, jag längtar!

Igår på ensemblen så blev vi indelade i grupper. jag hamnade med Jonte, Oscar, Matilda och Martin. Så nu vet ni det men jag tror nog allt att det kommer bli bra! Vi fick spela stone me into the groove, en låt som var mysig och glad!

Med mig är det förtillfället bra, jag har kul i skolan och känner mig inte så stressad än. Dock så är jag lite känslosam just nu och känslorna svämmar över och brister ut i gråt. Så får det vara just nu det är ok.

 

 

Lägger upp en bild på ett sött djur bara för att Kim gjorde det här om dan :) Jag ville ju ite vara sämre ! :o


Dagen som varit,

Idag började vi med franska, det var nyttigt och vi jobbade med gramatik något som aldrig skadar att repetera. Alltid kommer man på något nytt och får yttligare ett aha moment! Förövrigt har dagen varit lite som vanligt förutom regnet då, vi har haft svenska, KuHi, GeMu B och bus och mys med esmk, esbd ettorna.

 

Nu har jag varit ute en timme i regnet och gått med mammsen, jag han med att trötta ut hennes öron och beskåda att regnet endast duggade ute. Imorgon är det ensemble igen, ska bli såå kul och spännande jag undrar och funderar på vad som kommer hända, vilka grupper, vilken låt, vilken lärare och så vidare. Ska hur som haver bli roligt att spela med klasskompisarna igen ;)


drip drop, drip drop

Det regnar ute, det är tröttsamt och jag vill bara somna om. Somna om med min onda axel och glömma franskan idag. Jag älskar språket men det känns inte riktigt bra än med nya läraren. Vi får se hur det går men jag hoppas jag ska bli lika peppad igen. jag måste bli det!

 

Kören är i full gång igen och på onsdag är det rep och på fredag körhelg, det kommer nog bli toppen! Jag ska dock lyssna på stämmorna lite inför nästa rep. Imorgon blir vi också indelade i olika ensemble grupper vilket ska bli både roligt och spännande. Det är ju dehär mäniskorna jag ska sammarbeta med i ett halvår eller mer.

 

 


Måndag, :)

Idag har det varit en sånhär vanlig dag i skolan med matte, arko, dans och krigsmålningar! Låter inte så normalt kanske men det känns inte så konstigt, är lite av vardagen :)

Hur som helst har jag ridit idag, dressyr närmare bestämt och förra måndagen var Kim med och då  fotade hon, så här kommer bilder!

 

 

 

det var allt för denna gång! :)


En bild säger mer än 1000 ord


Dagen..

Jag älskar mitt sommar jobb, att få betalt för att fika, spela minigolf, spela musik och sjunga är underbart! alla borde vara avundsjuka så är det bara :) Faktiskt ruskigt kul!

 

Idag spelade vi två gånger först på ett ålderdomshem sen ett gruppboende. spelade ca 30 min och sen ca 50 min på det andra. Gratis fika två gånger dessutom, munkar och kakor ena gångfen och andra gigantiska bullar med vaniljkräm i! Vi spelade minigolf med låghumor och vetskap om hur dålig jag är på minigolf. Även vetskap om att jag kan lyckas med det ingen annan kan i minigolfväg och att man blir grymt tävlings inriktad! ( inte jag då för jag visste att jag skulle förlora redan )

 

Nu ska jag sitta på facebook, imorgon ska vi spela på marknaden i tviksta kl halv 1, blir skoj! Sen ska jag träffa söta bella som tagit körkort! :) Ser fram emot en grym dag imorgon med ett härligt gäng!


Pop opp i topp pop

Hemma från åter en dag från jobbet, jag har varit aningen oaktiv här på bloggen men tänkte berätta lite om sommarjobbet som jag har. Vi har från i måndags till idag repat in 16 låtar som vi ska uppträda med under denna och nästkommande vecka. Vi låter verkligen dansband och vi spelar låtar som " Jag vill vara din margareta", " Teddybjörnen fredriksson" men även nyare låtar som " Ingen vill veta vart du köpt din tröja" så det är en mix av lite allt möjligt. Jag spelar piano, sjunger och spelar bas på låtarna. Mestadels piano och sång!

 

Det är riktigt roligt och kommer säkert vara det i fortsättningen med. Vi har sättit låtarna på lite mindre än tre dagar och vi har fått till riktigt dansbandsgung på låtarna. så gulligt va? Imorgon spelar vi i smedby klockan 10.30 och 16.00, det blir en lång dag. Ja en lång vecka i huvudtaget, två spelningar om dagen!


Godmorgon, agility

Nu ska jag iväg på medlemsdag med hundarna och mamma. Agility och lite allmän lydnad står på schemat för bubbis. Klara ska nog bli tränad i tävlingslydnind och även lite agility.

 

 

Vaknade för en stund sedan och snart ska vi åka men slänger upp en bild som Kajsa tagit förut på Alonzo ( Bubbis )


RSS 2.0