Lunchrast

Just nu sitter jag och har lunchrast ända till klockan 13.00, hittills har dagen flytit på och jag har fått 5 ja hittills. Skulle vara kul om man fick några till på eftermiddagen också.

Idag ska jag ( är jag kommer hem då ) vila och ta det allmänt lungt. Kanske gå ut på en promenad med hundarna och vara lite lat. Jag borde nog övningsköra hem för den delen också. Idag är det onsdag och på fredag får jag veta hur många det är som fortfarande hänger kvar efter deras tre dagar. Jag har hittills lyckats få 16 ja på tre dagar. får se hur många som stannar kvar efter de tre dagarna.

Nu ska jag vara social och prata lite med de andra, som förövrigt pratar om barnuppostran. :p haha!

Första dagen på jobbet!

Som jag skrev i morse så hade jag min första jobb dag på U tell us och dagen har varit rolig med nya intryck och en massa prat med it chefer i stockholm. Vissa engelsktalande och så vidare.

 

Hur som helst gick första dagen bra, jag fick JA på 5 samtal, något som ger 2000kr om alla de säger ja efter deras 3 dagars öppet köp. men jag hoppas på hälften, då blir man inte för besvken! Förövrigt var det tydligen säljrekord, aldrig hade någon sålt så mycket den första dagen, så jag kan inte vara annat än nöjd! :D Supersäljarn Karin here I come!?! Kajsa är på P&L och idag jobbar hon mellan 10 - 22 på morgonen, snacka om jobbig dag!

 

Nu ska jag ut med hundarna i skogen med mamsen, skriver mer senare!


Godmorgon kaffe och jobbelijobb!

Gus vad jag känner mig som Ned Flanders när jag säger jobbelijobb tyst i mitt huvud. Tur att ingen annan hör! Jag dricker dessutom kaffe ur min nyinköpta hjärtkopp från Indiska!  Idag fick jag gå upp 06.15 för det är jobb idag och 4 veckor frammåt om allt går som jag vill!

 

 

Nu ska jag snart åka och ha morgonmöte! AAAH, hoppas jag kommer ihåg portkoden ;)


Rulltårta och midsommar

Jag börjar med gårdagen som såg ut såhär, Kim åkte hem strax innan lunch och 20 minuter senare kom Jocke! Vi åt mat och hade det trevligt. Vi åt även Jockes Tåka som var jättegod ( Nu kan han inte säga att han inte kan baka ) Den lata pojken, det var jättegott hur som helst!

 

 

På kvällen kom Ida hit och vi spelade och sjöng med mamma, pappa och grannarna. Det var mycket trevligt och "Bi" som hon kallar sig klappade mycket på Jocke! :p Haha!! Efter det fick Jocke leka lite fyllechaffis och vi satt mest och pratade.. ( Jag och Ida mosade in ostbågar i oss själva istället ) ..

 

 

 

Idag så började dagen fint med soligt väder och fina hundar, jag övertalade också Jocke att vi skulle baka rulltårta, sagt och gjort så blev det så! Det visade sig att vår botten blev väldigt hållbar och något gummiaktig, det resulterade i att den inte ville rulla ihop sig. Men eftersom jag och Jocke är bäst på att baka så fixade vi det ändå, det ända som behövdes var lite brun, plastig pakiterings tjep på smörpappret. Nu anar jag att den kommer rulla ut sig när vi ska äta den... :p

 


Videoblogg och midsommar

Igår var Kim här vi grillade, det var mycket trevligt ända tills kombon ville sitta vid datorn och konversera via msn. Då gav jag upp lite smått och klagade.. Men tillslut gjorde vi något roligt, vi spelade in oseriösa videobloggar. Jätteroligt ju!

 

 

Lyssna, titta och njut!


Idag och igår dårå

Igår spenderade jag hela dagen med att vara med EL KIMO :o, vi intensivumgås för sen kommer vi vara ifrån varandra i tre veckor!! Tänk er hela tre veckor. Igår var jag på agillity och Kim följde med. Jag försökte lära Boobie att buga men det resulterade i att han la sig ner.. dumma söta hund!

 

 

 

Idag efter att Kim hade övningskört hem mig så gick jag och Kajsa ner till långtjärn med hundarna. Det var ganska läskigt där och något säger mig att det inte blir mycket bad av där i år. Jävlar vad tråkigt, bästa stället ju!

 

 


Godmorgon, Kim och rengöringslunktande rum

JAA! Ett morgon inlägg, jag har lyckats igen. Eller jag har ju inte skrivit något vettigt alls än men jag ska skriva lite om vad som händer idag. Jag ska bort till Kim först och främst, jag ska vara där tills klockan är halv fem sen ska jag hem och äta mat och hoppa agillity med hundarna. Mamma vill ha med mig och det är ju så kul så jag är pepp på att både träffa Kim och hinna träna agillity med Boobie och Klara ( lägg märke till Bubbis ändrade smeknamn )

 

 

Jag slänger in en helt random fin fjäril bara för att vädret är vackert och jag är på bra humör! Hoppas dagen blir så bra som jag planerat den. Jag tänkte också passa på att berätta att Tamlin och Jag hoppade på gräsbanan igår. Vi hoppade bana på 80 - 90 och det gick jättebra! Marie säger att jag är väldigt bra för honom och rider han jättebra. Han var fin och jobbade på och försökte hela tiden. Skuttade och sprakade bakut, men kul är det!

 

 

Nu ska jag dricka upp kaffet och prata med pappa så han skjutsar mig till Kim. Jag ska packa ner de stora ostbågarna och senare fundera varför jag alltid tar fel bokstav på tangentbordet. Jobbigt läge där men eftersom jag är kvinna kan jag göra flera saker samtidigt. Häftigt va???


Planer med rummet

Imorgon ska Kajsa och Jocke till IKEA och jag kan inte följa med, men jag är inte bitter! Jag har nämligen kommit på att jag vill fixa med mitt rum, renovera det gamla skrivbordet, måla om en vägg, framkalla mina apbilder och sätta upp dem i ramar, måla ramar och senare köpa lite mer saker. Jag är värsta peppad!

Tar med en ful, somrig bild som får representera vad jag ska göra imorgon. Då ska jag städa, spackla skrivbordet om vi har spackel hemma, tvätta mattor, fixa allmänt hemma om vädret tillåter. Funderar även på att åka ut till Hamre och hjälpa till med Tema Ridning. Vi får se hur det blir! :)

Melon och typ tjejiga program

Idag, ikväll, så ska jag spendera kvällen med att se på underbara program så som top model 13 och taking the stage som går på MTV. Det är min rutin på söndagarna och något jag avgudar som bara den. Att ligga i soffan och bara mysa och känna sig allmänt mysig. Synd att jag inte äger stora ostbågar de hade varit grymt goda och välkommna just nu.

 

I täking the stage får man följa ungdomar i sama ålder som jag som håller på med dans, musik, teater. Jag tycker personligen det är jättekul man får dessutom se allt drama.

 

 

Min favorit på Top Model denna säsong är Nicole, hon är så grymt snygg och så råkar hon vara jätte konstig. Hon har rött fint hår och konstiga tankegångar.

 

 

Nej, nu ska jag ringa mamma och be henne köpa ostbågar!

 


Det är ingen vanlig dag..

Det är ingen vanlig dag för det är Klaras födelsedag, Hurra! Hurra! Hurra! Som ni kanske förstår fyller min hund år, hon fyller så mycket som 6 år. Helt otroligt att den flygande köttbullen blivit så gammal redan. Jag har sjungit för henne på morgonen och nu ligger hon och sover om ni är intresserade.

 

Idag ska jag och Kajsa sjunga sommarsång på ridskoleavslutningen, sen på eftermiddagen ska jag kanske träffa Bella eller bara vara hemma och kika på brölloppet. Kan ju vara kul och se?!?

 

 

Hon är sååå söt på bilden, det tycker jag i alla fall. Hon har en gullig läpp så det så! Nu ska jag dricka kaffe och göra iordning mig men först ska jag toppa mamma ♥


Shopping abstinens..

Jag måste still mitt begär efter vill ha saker så därför visar jag vad jag vill ha här så jag tror att jag har det.. Låter kanske lite konstigt men det är helt logiskt i mitt huvud.

 

Har både hittat saker från Topshop och Indiska, allt är ju såå underbart!

 

 

 


Flight of the Conchords

Åh, de är så roliga, konstiga, knäppa.. Ja, allt man kan vara men också mycket underhållande. Rubriken fick bli detta eftersom det går kl 16.20 på kanal 2 idag. Roligt!!

 

 

De är underbara men nog om dem. Jag insåg precis att klockan har blivit 10 i 2, detta är sjukt vad dagen försvunnit fort, jäkla skitväder är det också. Jag var på prommenad med Kajsa för ca en halv timme sedan. Gick lång tid men vi kom hem själva. Jag har läst Kajsas blogg som hon har på Opera som alla får läsa utom jag för jag är blockad. När jag öppnade Opera var hennes blogg öppen och jag läste vad hon skrivit. Det var hämska saker om mig och om allt. Hur hon inte var värd att behandlas som hon blir.

Säger bara en sak, behandla andra so du själv vill bli behandlad... Allt slutade med att vi gick olika vägar hem. SUCK! Hon tror att man måste vara så självständig jämt. hon behöver ingen, ingen är bra nog och alla behandlar henne som luft.

 

Nu ska jag sjunga på låten inför imorgon :)

 


Kvällsprommenad med min kopia

ah, ikväll övertalade jag in söta minime att följa med på kvällsprommenad. Jag vill förövrigt se det som om hon är min kopia, hellre det än att jag skulle vara hennes. Min kopia har också ovanligt lite hår på huvudet. Måste se till att jag får med hela huvudet innan jag trycker på kopiera-knappen nästa gång.

 

Mamma är lika söt som vanligt och ser väldigt smidig och smal ut idag, fast hon klagar på sina "Volanger""nackskinn på fel ställe" "sido tuttar" "bilringar" ja, man kan finna olika förklaringar till varför de existerar. Jag tror personligen på att hon hängt saker i sidorna och varit en häftig gatuförsäljare i sitt förra liv. Nog svamlat om det.

 

 


Kim, Kajsa och jag...

Idag har vi fotbadat och herregud vad mjuka fötterna blev!! Det kan jag rekomendera till alla!

 

Nu ska jag vispa grädde för vi ska äta våfflor, gud vad mumsigt!!! :D


Spåtanten Karin hade rätt

För någon dag sen, kan ha varit igår sa spåtanten i mitt huvud såhär:

- Du kommer få fint besök av en orkliknande varelse innan nästa fullmåne.

 

Och idag kommer Kim, hon är så vis min lilla spågumma! Har i alla fall utrotat lite ogräs på grusgången och tjänat ihop lite pengar till P&L, det kommer blir jätteroligt!

 

 

En fantastiskt charmig bild på Kim!


Godmorgon kaffe, droppande hår och hund

Fantastiskt, jag är tillbaka med att skriva morgoninlägg. Under cirka en månads tid såg alla inlägg ut såhär. Det var tider som jag saknar lite grann, då var det inte sommarlov.

 

Men jag börjar vänja mig och idag ska jag göra saker hemma. Jag ska börja med att rensa bort växter från grusgången, tvätta förnster, gå med hundarna. Sen ska jag träffa Kim för det har jag bestämt! :D

 

 

Pipleksaker är så härliga i färgerna att jag också vill vara hund. Eller åtminstonde få leka med dem utan att någon fin människa säger att det är äckligt!


Foto

Tog lite bilder när det var fint väder för typ en vecka sedan. Det är roligt att ta kort på vackra blommor och jag blev nöjd med resultatet.

Nu ska jag mysa och lägg märke till att jag har ändrat headern till något mer stilrent. I like it!

 

 


Tack för den..

Jäkligt kul att du beter dig så här. Familjen har alltid varit väldigt viktig för mig, du ingår i familjen du är min syster och jag bryr mig så fruktansvärt mycket om dig.
Fattar du hur ledsen jag är? Hur fan kan du säga att du hatar att vara med mig för att jag inte säger något viktigt, att jag är töntig och tråkig. Att prata med mig ger dig ingenting. Är jag så jävla meningslös och tråkig just nu.
Jag vill ha en kram och höra att ngn bryr sig och att jag är rolig, att jag är värd att umgås med.
Du kan inte fatta vad ledsen jag är och hur tårarna börjar rinna så fort jag tänker på det.
Tydligen är jag också en moralkärring, bara för att jag säger om jag tycker ngt är fel, förlåt så jävla mycket! Jag vill faktiskt vara med dig, mysa, skratta och leka konstiga lekar, men du bara hånar och stöter bort mig. Skrattar åt mig för jag är töntig. Är folk bara kompis med mig för att de är kompis med dig eller? Det måste finnas något som är bra med mig även om jag inte kan se det just nu, jag är fan trevlig, glad och inte rädd för vad andra tycker. Det måste väll ändå vara något.
Du är inte värd att vara kompis med ig men jag kan inte låta bli att vilja att du ska vara med mig. Idag när jag pratade med dig så ser du helt kall ut, rör inte en min och säger massa saker och förklarar hur du känner och mamma säger att jag måste acceptera det. Förstå att jag inte kan acceptera dethär!

RSS 2.0