kall morgon med varm, kladdig blåbärssoppa

åh, vad jag gillar mina morgoninlägg de är ju underbara. Idag verkar bli en seg dag men eftermiddagen verkar rolig med idrott, KuHi och tillslut GeMu. har ont i halsen så jag trycker i mig lite blåbärssoppa, det är riktigt mumsigt!

Angående sommarjobb har jag ett på G, problemet är att jag inte har tackat ja än. Det är en belgisk familj som bor i storbrittanien för tillfället med en dotter som ska flytta hit till sverige, nära hedemora. Jag skulle i såna fall jobba som typ au pair och ta hand om deras 5 åriga dotter. Bra lön är det dessutom men jag har inte tackat ja till 100% än eftersom jag inte vet exakt vart de ska bo. Men så fort de visste skulle de maila mig om det. De skulle ha egen kock och städare och så med. Jag tror nog de är rika.. .. annars skulle de inte ha råd att betala mig den lönen..

Tror iaf att jobbet skulle passa mig, barnet gillar dessutom tv spel!

Godmorgon fredag

Skriver ännu ett fantastiskt morgon inlägg om ingenting, det är väl så det ska vara ;)
Idag ska jag i alla fall ha ensemble och spela teater på KuHi. Båda två blir askul!
Efter det ska jag hem till Kim, vi ska laga kyckling, spela Wii och bara ha det underbart kul!


Just nu lyssnar jag igenom ensemble låtarna och hoppas att de ska sitta idag, jag har ju ändrat lite på I want it all, den är ju så svår så jag har gjort så jag ska känna mig bekväm att sjunga den, hoppas de andra inte har något emot det.

Nu ska jag i alla fall packa och pussa på voffsarna lite, ha en underbar helg!

Godmorgon morgonfrilla!

Idag är dagen som eksemen har blivit bättre så de är riktigt sura idag, något jag gillar väldigt mycket. Halsen gör ont men jag hoppas på en förändring mot eftermiddagen och förövrigt så är jag glad och pigg.

På kören igår kändes allt lite onödigt. Vi var 8 personer och 4 av oss kunde redan stämmorna så nästa vecka får vi traggla samma sak igen.  På sången sjunger jag nu Kristallen den fina, det är en låt som handlar om en pojke som vill sätta på en flicka... Rolig är den att sjunga i vilket fall.


Nu ska jag fortsätta med att äta frukost och ladda inför fotot, hoppas Kim kommer till skolan idag om inte annat hoppas jag att hon sak vara feberfri inom någon dag, Kim bekämpa växthuseffekten!!!

Och nu hoppas jag att Jocke är nöjd, för jag har bloggat!

katten


fredagskväll

ush.. nu sitter man här med mamma igen en fredagskväll, inget fel med det, ganska mysigt faktiskt och jag behöver det efter denna vecka. Har varit allmänt känslig och stressad. Har haft dunkande huvudvärk och känslor som blivit till tårar på det mest olämpliga ställen, typ skolan.. Jag har inte orkat vara glad alls faktiskt men jag hoppas på förändring, jag vill vara glad och se pigg ut, inte ha röda glansiga ögon.

Kim har också varit sjuk och det har ju inte hjälpt direkt.. lite ensamt, saknar att ha någon vid en hela tiden att skratta med.. kanske det som har gjort att jag mår som jag gör eller så är det stress och press.. Det hjälper inte att man bombas av hur är det frågor hela tiden av lärare. jag som hoppades att det inte syns att man gråtit eller att man är sjuk.. tydligen syns det så då kan man ju lika gärna blogga om det. ändå skönt att folk bryr sig på något sett, men jobbigt att förklara när man inte vet varför man mår som man mår och svarar man att det är bra så säger dem, är du verkligen säkert? att det inte verkar så? osv.. Jobbigt att inte ha Kim att prata med, vill prata med henne, vill veta varför jag gråter, varför jag inte är glad, varför huvudet dunkar och kroppen fryser...

Nu blev det ännu ett mindre positivt inlägg, men det gör inget.. ingen som inte vill behöver läsa men jag behöver skriva av mig. Nästa vecka ska jag må bra, mycket bättre.. jag ska vara pigg och glad.

Godmorgon, upp och hoppa!

Alla känns så negativa så fort man säger skola, jag blir glad, jag tycker verkligen det är något positivt och roligt. Idag börjar dagen med EOS, det känns skojjigt speciellt med tanke på att vi inte har mycket att göra, det är faktiskt ganska skönt. Annars ska vi sjunga vårsånger på kören, ha franska och foto. Det är alltså en mycket bra dag!

Nu ska jag klä på mig, fixa håret, äta frukost sen går jag snabbt som bara den till bussen i ren panik, det blir kul!

En arbetsam dag

Dagen eller snarare förmiddagen spenderades i stallet där jag mockade, släppte ut och fodrade hästarna. Jag red även ut på Tamlin med Elin, det var roligt och han blev rejält svettig. Hoppas han inte får träningsvärk imorgon bara, vi ska ju hoppa ♥

Just nu är det paus på Project Runway finalen jag kikar på. Alla kollektionerna var grymt snygga, jag vill också kunna! Imorgon är det i alla fall skola och jag känner för att ha någon slags grooming ikväll med skrubb, hårinpackning och tjejprat. Vi får se hur det blir, men nu börjar programmet igen.

En kall fryssen morgon

Vaknade kl 6 och snart måste jag åka iväg till stallet. Tänkte dela med mig av den låt som surrat i mitt huvud nu på morgonen, det är denna:


Ryllshyttebacken

Igår kväll var det midnattsslalom, det är något vi längtat efter och även fruktat. Det var fruktansvärt roligt i alla fall och jag ramlade inte men det gjorde både Jocke och Sara.. :)

Idag åkte Kajsa och Mamma till stockholm på 70 års kalas, själv är jag hemma med pappa och då serveras det pizza.. Onyttigt av mig men vadå? Måste ju passa på!

Imorgon ska jag till ridklubben halv 8, ska släpap ut hästarna och mocka cirka 2 boxar.. Sen ska jag rida Tamlin! Ser fram emot ridandet men inte mockningen, tur att man får hjälp med den tråkiga biten :)

Panpizza och peppning

Idag började dagen så underbart, jag sov till 10 för första gången på väldigt länge. Solen sken och jag gick ut på en mysig promenad med hundarna. Efter det har jag myst och peppat inför kvällens midnattsslalom. Det kommer bli askul, jag är taggad!

Nu ska jag äta panpizza på grund av min lathet och se på tv.. :)

Skriver fult

Idag fixade jag pass, inget kan nu hindra mig från att åka till Paris såvida jag inte tappar bort hämta ut kvittot till passet. Jag blev bra på bilden men tråkigt nog råkade jag skriva fruktansvärt fult. Jag måste bli bättre på det alltså, jag kan skriva fint när det inte behövs men när man har pressen på sig då går det inte.

Nu ska jag kika runt på lookbook efter inspiration och dricka kaffe. Jag har dessutom målat naglarna de är gröna och fina, känns lite somrigt!

Godmorgon världen!

Jag har precis duschat och ska göra mig klar för dagen men tänkte passa på att skriva lite undertiden mitt hår droppar av och bildar korkskruvar i hela håret. En vanlig torsdag på ett lov brukar jag inte fixa mig men eftersom jag ska ta pass idag och lär bli påmind om hur jag såg ut när jag var 17 ett antal år framåt har jag inget val.

Min kopp med  blåbärssoppa har inte kallnat än, den har inte heller blivit smakad på, det känns ju lite synd. Så därför tänker jag avsluta detta inlägg, gå och dricka blåbärssoppa och se på Vakna! med the voice och sölpra soppa.


Jag minns när rönnbären såg ut såhär och jag måste erkänna att jag längtar.
Jag längtar åtminstone lite grann till den tiden då vi spelade spel och drack varmchoklad.
Framför allt när man dansade i lövhögar.

En TV4 kväll

Nu sitter jag här igen vid datorn och skriver igen efter att ha sett på både "Drömmen om Italien" och "Fuskbyggarna" båda programmen var bra och intressanta. Jag skulle också vilja ha ett Bed & Breakfast i en pitoresk by i Italien. Det skulle vara helt underbart, jag skulle också vilja bo över en helg på ett sådant ställe.

Nu ska jag i alla fall sova för imorgon ska jag upp tidigt och ta pass, jag ska ju åka till Paris i april så det känns väldigt passande att få det gjort. Jag vill också säga att det är kul att det är nya personer som hittar hit, läser och komenterar.


Godnatt ♥

Spelar Wii

Just nu spelar jag, Kajsa och Kim Wii. Vi har spelat Wii Fit men nu spelar vi raymond raving rabbits. Kajsa spelar just nu men det går inte så bra, jag hör ord som FITTA, JÄVLA SKIT från tv-rummet.

Ikväll ska vi äta Lasagne och jag är lycklig dock kommer jag få träningsvärk efter allt spelande.



Godmorgon

Igår blev det inget bloggande alls, jag var nämligen med Kim och Moa på förmiddagen senare följde Kim med ut hit. Igår lagade vi super god kyckling på dagen och lekte i snön. På eftermiddagen spelade vi Wii fit.

Idag ska jag i alla fall iväg till ridklubben och tolka med barnen. Det blir kul men hade hellre varit kvar här och myst på morgonen med Kim och Kajsa. Men det är väll så det ska vara.. Har dessutom sett att Jocke lagt upp bilder på facebook sen nyår.


En bild på detaljer från pappas bil

jävla mensvärk!

Ush, jag mår illa, har ont överallt och är extremt trött. Jag vill inte umgås eller vara trevlig trots att det skulle vara kul. Tolkningen gick bra men tråkigt nog förstördes det lite av smärtan då jag inte hade några värktabletter med mig. Så när jag kom hem la jag mig i sängen, dock ringde telefonen om och om igen av mamma, kajsa, screentryck och Kim men jag vägrade svara. Kunde seriöst inte, hade så ont och skakade av kyla, förlåt.

Hur som helst har körtröjorna kommit, vilket är jätteroligt! jag ska hämta dem så snabbt som möjligt. Nu ska jag i alla fall dricka kaffe och läsa kompisarnas bloggar. Jag tänker dessutom vägra gå ut i snöyran igen.

Godmorgon, tolkning!

Jag vaknade innan sju igen, inte så konstigt då Klara kom och la sig på axeln. Hon är så underbar på mornarna, vill bara mysa. Man vill verkligen inte gå upp när hon ligger där så varm och go.

Idag ska jag i alla fall tolka på ridklubben för på onsdag kommer barn som vi måste testa så vi vet att det går. Måste veta att hästarna inte sparkar och så för då är det farligt för barnen. Efter det ska jag ringa Kim, har hört rykten och sett statusuppdateringar om filmkväll idag (?) så jag skulle ringa henne. Idag kommer också Kajsa hem, det blir roligt att se henne, jag vill också att hon ska kika på min blogg design.



Måste dock säga att jag längtar tillbaka till sängen, tillbaka till aporna från ICA, tillbaka till värmen. Men så fint som snön svävar ner här ute så känns det ju helt okej, hoppas det inte blåser i hamre bara!

RSS 2.0