Ny vecka, nu startar karusellen igen.

Igår var det spelning i Stjärnsunds kyrka med Kim, Kattis och Kajsa. Jag tyckte det gick bra trots lite tekniska fel. Skönt att ha det över nu är det bara att ladda om och börja öva för nästa söndag, 3 spelningar på samma dag, blir nog jobbigt!

 

Idag är det i vilket fall som helst måndag och det kan ingen ta ifrån mig, en dag av skojigheter. Har sånglektion, har också arko, vilket är jätteroligt. Samtidigt så börjar stressen igen, stressen att sätta låtar inför söndag. Tanken av att klara religionsprovet tills på fredag. Man ska också prestera på kören och fixa allt jämt. vi får se hur det blir.


lilla jag, lilla jag och fritjof Andersson..

Fin rubrik intesant. Dock tänker jag inte skriva någonting alls om detta, för jag har inget att skriva om det förutom att jag och Kim sjöng igenom den när vi inte hade något att göra på rasten idag!

 

Jag har i alla fall varit ute och gått i 50 minuter i en bäcksvart skog och lyssnat på en mycket ung Micheal Jackson, något som gjorde att tiden rann iväg som bara den. Jag tänkte annars skriva om stress. Jag har haft ont i magen hela dagarna denna vecka. Det är typ något slags magknip, eller oro i mig. jobbigt i vilket fall.


Så vad gör man för att slappna av? Ge mig tips!


Sitter i skolan,

Nu sitter jag här och väntar, tiden går så sakta utan en Kim som man kan prata med. utan en klasskompis i skolan, Utan en endaste lärare och utan dryga barn som skriker. Trots att jag många gånger hatat och stört mig på störiga barn, jobbiga Kim :p:P som inte vill krama mig och så vidare.. så känns det tomt nu. Jag ångrar mig, så är det okej att ta tillbaka allt det som jag tyckt och kasta omkring mina åsikter som om de vore noll värda och lätta att kasta som typ.. en boll!

Jag får det just idag i alla fall, bara för att jag är så ensam i ett så mörkt rum. För att jag är snuvig, för att jag har hoppning idag, för att jag har tårta hemma och ballerina pepparkaka som smakar mumma. Eller okej, de här skakerna hade inget med om jag får eller inte. Jag ville bara klaga och skryta samtidigt i en fin kompott. En fin kompott av total förvirring och ynklighet men också total glädje och inspiration. Jag längtar dock inte efter redovisninge alls imorgon så därför tänker jag vara påklädd utan kläder, cykla på en pelikan och dansa som bara min händer kan. Eller nej, nu ljuger jag.

... .... .... .... ....

Tack för igår

Tack till alla fina människor som firade mig och min syster på vår 18 års dag. Det var jättetrevligt med god mat och dans :D

 

Slänger upp en bild på mig bara för att..

 

 

Råkar vara det enda kort so togs på mig, jag blundar inte ens :D:D


Godermorgon här inne..

Lucia är i full gång i både Avesta och på gymnasiet. Trevligt nog missar man lite tråkiga lektioner på gott och ont! :)

Man får ju ta igen det man missar hemma, ibland är det faktiskt lättare! Idag ska jag i alla fall plugga matte. Jag måste plugga matte nu för vi har prov på måndag. Annars så ska jag gå på prommenad med hundarna idag och fixa inför imorgon då jag fyller 18 år. Tillslut blev man så gammal också. När jag var liten ville jag bli äldre och få göra mer saker. Nu Vill jag mest bli liten igen. haha, så det kan va!

 

Bild från förra vintern :)


Min dag

 

 

 


Vann KM med fina Tamlin!

Idag var det KM på ridklubben. Jag hoppade Tamlin och vann. Så nöjd, förvånad och framförallt är jag nöjd med min ridning. Känslan var jättebra trots att jag hade varit så nervös tidigare. Sen innan omhoppningen när de höjde så det blev ännu högre blev jag mer nervös. men toppen gick det!

 

 


Godmorgon, kaffe och träningsvärk

Just nu sitter jag här insvept i min mysiga och extremt slitna morgonrock. Jag ser nog ganska fräch ut gämförelsevis. Men min morgonrock går inte att byta ut den är nu efter ett antal år lagomt innött. Jag fick dessutom den samma dag som Extreme la sig på Kajsas ben i skogen.

 

Nu ska jag sölpra i mig kaffet och ta på mig nå kläder för det är kallt ute idag. faktiskt väldigt kallt. Det känns så innomhus i vilket fall som helst. Det är dessutom så att en kurd har önskat mig grattis på födelsedagen 1 vecka för tidigt! ;)


Tankar om framtiden

Jag tänker mycket just nu, på gott och ont antar jag. Det måste nog vara både på gott och ont och kanske lär man sig saker av sina tankar så småning om. Inte just nu kanske men senare. Jag funderar nog främst på vem jag är och framtiden. Jag kan inte låta rädslan av att misslyckas och känslan av att inte duga stoppa mig från att göra det jag vill i framtiden och satsa mot mina mål. Då kommer jag ångra mig senare, så är det bara.

 

Varför är det då så svårt att sluta tänka, sluta ha rädsla och bara våga? Kan det inte vara lättare?

 

Jag ska i alla fall söka in på massa saker tills efter gymnasiet. Jag måste komma vidare i livet och göra saker. Tror jag ska försöka komma in på folkhögskola. Om jag inte nu hittar på något annat under tiden. Jag vill jobba med musik när jag blir "stor" det skulle vara jättekul. Dock känns den drömmen så svår att nå. Vi får se hur framtiden kommer se ut, kanske inte alls som jag tänkt mig.

Imorgon ska jag tävla på fina Tamlin ♥


Höstlov

Det var över en vecka sedan jag skrev något i bloggen.. Känns som om det är på tiden att skriva lite, främst för att jag har så tråkigt just nu. Igår spöregnade det hela dagen och jag var hos Kim och såg på film och gosade med valpen hela dagen. På kvällen åkte jag på medlemsmöte och föreläsning där de skärde upp ett hästben och skärde fram alla senor och så. Intressant som bara den :)

 

Nu sitter jag här vi datorn och har inget att göra, har varit ute i skogen på morgonen, städat garderoben och plockat ihop på rummet. Jag sitter här i väntan på att Tyra Banks talkshow ska börja. Sen ska jag väll ta mig i kragen och dammsuga och damma på rummet också. Jag har även läst lite i en bok som jag lånat av Kim, åh så bra den är!RSS 2.0