Frustration

jag är så irriterad, kan inte släppa det bara. Allt blir bara så fel och så fort det handlar om grupp arbete så ska det alltid vara några som inte gör ett skit. det är nog mest irriterande det andra som är frustrerande är att jag blir irriterad. haha...

 

Men just nu dricker jag kaffe och snart ska jag till stallet och ha teori. Det blir nog helt okej trots allt. Jag längtar tills imorgon med rep i aulan och så. Längtar också tills jag får sova.

 


En söndag i oktober

Tiden går snabbt men ändå känns dagarna så långa. vissa dagar räknar jag minuterna för att tiden ska ta slut. Andra dagar försvinner och plötsligt var dagen då inlämningsuppgiften skulle in eller dagen då jag skulle kunna den där låten. Tid är så relativt, jag har tid att göra det jag gör just nu. Men utnytjar jag tiden till just endast det så hinner jag inte leva, känna, vara glad och gråta. Kanske är det just det jag gör. Stoppar mitt liv med saker att göra så jag ska slippa tankar, känslor och känna mig ensam. Jag hatar att vara ensam. Det är det värsta som finns. Jag hatar att vara ensam med tankar som gnager. Tankar som bara snurrar och inte kommer någon vart, vart jag än tittar i mitt huvud så finns det inget ljus. Inget som leder vägen åt vilket håll jag ska gå åt för att må bättre.

 

Dock känner jag mig bättre, piggare än för några veckor sedan. Jag hatar fortfarande att behöva prestera, jag mår dåligt av att prestera. Eller snarare att känna mig oduglig. De tankarna etsar sig fast i mig, men hur gör man för att känna sig bra? Känna sig likvärdig och inte känna sig som den enda som inte kan något. För realistiskt sett kan det inte vara så, det förstår jag. Jag vill få bort den ologiska känslan jag känner. klarar inte av vardagen annars.

 

 


Jag vill ha!!!!

Jag vill ha en fransk bulldog, kan jag inte få det... De är ju hur söta som helst och säkert jätte gosiga och trevliga. Kan man inte plugga och ha hund samtidigt?? Jag vill!!!!!!!!

 


Hösten är här

Igår såg jag hur fin kyrkan var i alla löven, så fina färger. Idag tog jag med mig kameran i hopp om att få ta den perfekta höstbilden, den bilden som skulle vara min vän hela hösten fram till nästa höst och så vidare. Idag så var det mulet men jag tog med mig kameran ändå. Förhoppningsvis så är det finare väder imorgon.

 

 

 

Jag har dessutom spelat på min basläxa, ain't no mountain high enough.. det gick fint så nu hoppas jag att det går bra imorgon annars blir jag sur. Sen vill jag hylla Sielius ännu en gång, hylla Kim lite mer, och hylla min syster som hade gått med hundarna när jag kom hem ♥ Kanske skriver jag lite mer, jag känner mig inspirerad för detta idag. Jag vill ta fina kort men vädret suger, jag vill ta porträtt men jag har ingen modell...


Ingen behöver...

Ingen behöver fråga vart jag köpt min finne som är gigantisk och sitter på kinden. Den är där, kanske för jag är så snäll eller för all stress inte vet jag. Men jag vet att den är där så ingen ehöver påminna mig! Jag har försökt krama den men hur? Det gick inge bra alls... :o

 

Nu ska jag klä på mig, gärna världens finaste klänning för det skulle matcha min finne så OTROLIGT bra! Det kanske ni redan visste.. :p Funderar på att träffa Kimsan idag. Jag vill det!!! Jag behöver nog det med!

 

 

HÖST ♥


Klänningar och Hundingen

Min fina Bubbe idag :)

 

 

Sen har jag också sett två klänningar från HM som jag vill ha, :) De är sååå fina. Har ingen direkt användning för dem men tänkte att jag måste ju vara snygg när jag fyller 18.. eller det hittade jag på för att ha en anledning då jag redan har så många klänningar ;)

 

KRAM!!!


jag bloggar så det så

Just nu sitter jag och väntar på att maten ska bli klar. Jag har gjort pizza som jag tror kommer bli jättegod!!

 

Igår var dagen fantastisk, vi hade skolfoto, vi hade ensemble och jag var värsta glad. Jag fick krama Kim och så hade vi kör. Dock lät det illa på kören, lär ju bara bli bättre antar jag!

 

 


RSS 2.0