God morgon

Har jag äntligen lärt mig att särskriva detta ord? Kanse det eller så lär jag mig aldrig. Jag tycker det ser bättre ut om man skriver Godmorgon än God morgon... Vet inte varför, av gammal vana?

 

Just nu sitter jag och spelar facebook spel, roligt va?? Sen ska jag klä på mig. Inse att jag måste läsa mer på franska pappret. Idag känns det som om dagen blir bra trots träningsvärk på ett flertal ställen. ush å fy, :)

 


Konstiga jag

I dagar, veckor har känslor spelat spratt med mig. Jag vet inte vad de vill eller varför. Jag är glad jag känner att jag hinner med och mina dagar är roliga. Ändå vill känslorna ta över, de vill få mig att gråta känna hopplöshet och göra så jag går vissa dagar med en klump i bröstet. De bara jävlas, skulle någon fråga om något var fel så skulle jag svara att det inte var det. för det är det ju inte, jag kan bara inte låta bli att känna såhär. Så nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Jag vill vara glad och full av energi.

 

Idag på sången gick det sådär, det är så svårt allting och att det ibland ska gå bra och sen när man verkligen vill så går det inte. Det känns som man kämpar så mycket, övar och gör allt man ska men får inget tillbaka. Tröttsamt och värdelöst. Varför måste jag hålla tillbaka tårar, varför vill jag gråta för småsaker? Det är de som är problemet, jag är så grymt ömtålig och överkänslig just nu. Ändå kan jag inte sluta hoppas på att det en dag ska gå riktigt bra så man svävar på sköldpaddor för att det går så bra. Jag  borde också träna på basläxan men ska jag vara ärlig så känns det inte som om jag vill. Jag vill typ känna täcket mot ansiktet och känna lukten av mys.

 

Jag vet inte varför jag delar med mig av tråkiga tankar i bloggen, brukar inte göra det men på senare tid så är det de jag skriver. För så här är jag och känner mig just nu. Jag är inte så glad, jag är aningen hopplös. Hoppas ni orkar med mig ändå, KRAM!

 

 


Godmorgon, kallt kaffe och klump i magen.

Jag har vaknat och dushat, jag gjort det jag brukar innan jag sätter mig ner som en potatis vid datorn. Jag är trött idag, i alla fall nu och jag saknar Kim som är sjuk. Hon har någon infektion i kroppen och massa feber så hon ligger inne på sjukhuset och får antibiotika. Usch, jag vill krama na just nu.

 

Idag när jag vaknade hade jag en klump i magen, som man har innan något man inte vill göra eller inte borde göra. Denna gång borde det vara av Kajsas fantastiska bullar som jag åt något för många av. Idag har jag i alla fall matte, det är repetition av det vi har gjort senaste gångerna. Låter bra och intressant.

 

Nu ska jag återgå till morgonens ganska tråkiga rutiner, tänka på att jag har sång idag. GOD MORGON!


Höst

 

Det känns som hösten är här nu, här om dan plockade jag och mamma kantareller i skogen. det var jättemysigt och det var i fredags föresten. Igår hade jag två konserter med kören och idag har jag åter igen gått med hundarna och så har farmor varit här.

Jag har igentligen inget intressant eller särskilt viktigt att säga. Jag känner bara ett behov av att uppdatera bloggen. Jag måste helt enkelt, kan det bero på att jag ätit för många av Kajsas nybakta bullar som var jättegoda? JAPP!

 

Jag har ett fasligt behov av att åka till Paris och få minnen, jag vill fota massor av saker med min kamera. Det kommer nog bli så också. Idag får det dock räcka med en svampbild, jag är i alla fall nöjd med kameran. Den heter numera Hubbe!

 

 

 


En pluggdag!

Ja, idag har det pluggas. Jag och Kim har pluggat franska och musik. Vi har också sjungit på kungasången som går i en förjävlig tonart..

 

Jag har igentligen inget mer att säga, kanske i still believe eller något. Nu ska jag sova!


Val, tankar, morgon

Idag så åker Kajsa till Barcelona, gud så skoj det blir för henne men jag kommer sakna henne minst sagt. I oktober blir det min tur då far jag till paris med franskan. Jag längtar och vill verkligen, mer nu än någonsin. Troligtvis är det på grund av att Kajsa drar iväg nu.

 

De senaste dagarna har jag funderat ganska mycket, jag har funderat främst på matten som känns väldigt tung just nu. Jag vill på sett och vis läsa matte men jag orkar inte det just nu. Jag vill hellre hänga med i franskan än matten. Jag måste dessutom känna att jag orkar leva. Men att hoppa av något och inte slutföra det skulle vara att ge upp. Tanken av att ge upp känns väldigt jobbig. Jag ska  i alla fall skriva klart KuHi idag och sen ska jag ge matten en chans till. Vi får se hur det går. Förövrigt är det val i Sverige idag, jag tycker det är spännande jag hoppas på en Röd-Grön regering!


Godmorgon åter igen

Idag sitter jag här vid datorn, klockan är strax efter sju och jag tänker på gårdagen. gårdagen som började sååå bra, jag var glad och inget känndes värdelöst. Sen kom matten och Gemu som förstörde allt. Det slutade med att Kim och jag satt på bänken vi estet och ville byta kön. Jag hatar hormoner.

 

 

Just nu ska jag som vanligt bli assnygg så jag klarar dagen, här är en bild som inehåller fina minnen. så därför lägger jag upp den. för jag minns den varma kvällen.


ledsen dag

Idag har allt kännts jobbigt, ledsamheten har funnits i kroppen, känslorna har tagit över. Jag har känt mig som sveriges mest omusikaliska, värdelösaste person. Jag kommer nog aldrig duga till det jag verkligen vill klara av. just så känns det idag, så kändes det igår. Hoppas det känns bättre imorgon.

 

Av någon anledning känns det som alla driver med mig, skrattar åt mig, att jag inte är något att ha och att allt jag tycker, värderar och bryr mig om tycker alla är konstigt. Är väl inte så igentligen får jag hoppas. Men så känns det, jag vill ha en lång kram, en genuin lång kram som gör att jag känner mig glad. Jag behöver en varm kram.

 

Nu ska jag se på IDOL , jag hoppas de är asdåliga så jag kan känna mig bättre än någon!

 


Godmorgon ensemble och gårdagen!

Igår var vi i Vansbro med Carina och Mia. Det var jag och Kim sen Bella, Jocke och Sara. Musikalen, dansen , teatern var väldigt märklig men också häftig. Det var en klychig story som berättades på ett mycket anorlunda vis.

Nu ska jag torka håret, få på mig nå kläder, ta på mascara ( !!! ) och dra till skolan och ha ensemble. Det kommer bli jätteroligt!

 

 

 

 

Nu ska Kajsa sitta vid datorn och jag klä på mig som jag skrev tidigar :D


blä på gråa dagar

När man vaknar och ser en grå molnmassa med elakt flin som säger åt en att inte vilja gå upp och somna om så gör man det.. eller i alla fall jag. Vissa dagar orkar jag trotsa molnet, säga något elakt, visa fingret och kasta mig upp. Just idag tröstar jag mig med varmt kaffe som värmer min arga hals. Men jag är glad ändå tror jag, idag ska vi till Vansbro och titta på en musikal. Det kommer nog bli jätteroligt!

 

Det är sånna här saker som gör att man orkar med skolan. Såklart är ju människorna jag är med det som gör skolan till den roliga plats jag faktiskt tycker att denn är. Ibland tar läxorna över mig och jag känner mig begravd av allt som man ska göra. Ofta känner jag frihet, möjligheter att göra andra saker på fritiden  och faktiskt satsa och träna på det jag vill bli bäst på, musiken.

Jag får visa lite bilder på en fin vän, :) John Jacob Obelius

 

 

 

Godmorgon som sagt, nu ska jag ta på mig en fin prickig klänning, sätta upp mitt einstain hår och försöka se lite eller någorlunda anständig :) HEJS!


Godmorgon, kaffe, halsont och ingen mensvärk!

Gårdagen var jobbig på alla sätt och vis, förkylningen vred sig i skratt. Han njöt av varje sekund han kunde förpesta mitt liv och ja, min förkylning är en man en riktig mansgris dessutom. Jag hade också världens mensvärk så jag låg hela dagen i kraper och mådde piss. Idag mår jag bättre, funderar åter igen om skola är det rätta valet då förkylningen är kvar och kroppen är energilös. Visst kl är bara 7 men jag brukar vara pigg vid denhär tiden.

 

Idag har jag både sång och arko, mest arkon jag vill ha då jag har så ont i halsen. sen har jag dans som jag inte bör vara med på alls faktiskt på grund av min förkylning.

 


Jag och Kim i  Karlstad tror jag :D

 

 

Jag har dessutom blåa naglar nuförtiden efter helgens pyssel, då målade Kajsa, Kim och jag naglarna, vi spelade även Wii och hade det allmänt trevligt. På fredagen såg vi filmen zombieland och på lördagen så fixade vi kajsas hår målade naglar som jag skrev innan osv. Ush vad jag upprepar mig. Nu får det vara nog, ha en fin dag nu!


Gör det bara!

Just nu när jag sitter i min otvättade mjuka morgonrock, med en biffig finne på kinden, ett sprängfylt huvud och på tok för mycket klagomål som vill ut kommer jag på att jag vill ändra min bloggdesign, kanske vill jag det för jag har kikat på både Kajsas och Kims blogg och blivit inspirerad, knaske är det tankarna om Paris och om framtiden. Kanske är det för att jag håller på och komponerar en låt i sibelius som inte kommer någon vart.

 

Livet har för många frågor, jag har för många tankar och jag lovar jag är nog sveriges största grubblare. Det finns ingen som funderar så mycket på varför, vad kommer hända och ältar som jag. Så nu sätter jag mig i photoshop och lever i nuet, slutar fundera över varför och bara gör, skapar. Glömma förkylningen, glömma arga tankar som fans i natt, glömma hur mycket jag kört fast i livet.

 


Kan ju bara meddela att det inte blev någon ny bloggdesign, jag skyller på apan i mitt huvud men istället skapade jag introt till min påbörjade reggea låt som för tillfället heter något som " Min bäver låt" och nej, den kommer nog inte handla om bävrar men man ska väll aldrig säga aldrig! :)

 

 


En helg i Karlstad!! :D

I helgen for jag, Kim och Kajsa till karlstad, vi var med på en låtskrivar workshop. Sen bodde vi på hotel och åt mummsig mat, allt var helt gratis!!

 

Jag  har blivit väldigt inspirerad under helgen så nu jävlar ska det skrivas, spelas och sjungas för fullt! har inte nå lust att skriva nå mer men det var as kul! :D


RSS 2.0