första dagen i en ny skola,

Igår var det upprop i tingshuset vi fick lyssna på rektorn och höra musiklärarna spela. Det var en kul dag, man fick träffa massor av nya människor som man aldrig sett förut! Vi gjorde lärakänna-lekar, korvgrillning och tillslut satt vi och pratade!

Idag ska vi göra teoritest för nivågrupperingar sen ska vi öva heladagen för imorgon har vi två konserter! och på kvällen har tvåorna planerat något för oss nya ettor!  Dessutom visade det sig att jag är yngst i min klass, det är en tjej på teater som också är lika gammal.. Alla har då varit trevliga hittills :)

Jag är positivt inställd, detta kommer nog att bli toppen :D


Skolpanik!

Borde ha lämnat in ensemble val... borde ha gjort ngt i huvudtaget,. men det har jag inte. tänk om alla är bättre än mig, och så står man där och int kan ngt det skulle ju vara sjukt jobbigt.. men det vet jag ju inte än fast jag kan fortfarande vara rädd för det...

snart är det teoriprov och det mååååste gå bra, det finns inget annat... Olle sittre bredvid mig och är... ja... Olleig... han äter frukokst kl halv 2 och tycker det är tidigt. denna vecka har jag varit känslomässigt vrak vecka, gråtit, och varit allmänt töntig.. olle vet inte vad han ska göra och det gör ju det hela lite mer komiskt.

 

Omfamna livet, it is!


RSS 2.0