Regnande torsdag,

Regnet sipprar ner från himlen och man tror att det aldrig kommer ta slut när man vaknar till det, nu på morgonen såg jag att vi fått mer information inför vår resa till Graz , jag har också lyssnat på de dåliga ringsignalen igen som jag inte står ut med, det har också blivit en vana att kl halv 6 varje morgon leta efter min andra mobil och stänga av ringsignalen. För varje morgon halv fem får jag springa ut i hallen och hämta det ( dags att stänga av larmet knaske?!? )

Idag ska jag jobba från kl 17.00 - 21.00 det blir roligt, sen ska jag, Olle och Kim åka bort till Matilda i Gustafs på grillning ( antar att grillningen är slut när vi kommer ) men vi ska hälsa på och va trevliga i alla fall :D Det ska bli kul att träffa lite klasskompisar igen från min "gamla klass" snyft!

Gårdagen var kul med kör först och sen åkte vi till Borlänge och såg på 3D bio. Vi såg filmen Priest som jag förvånandsvärt nog tyckte var jättebra, tumbs up for Priest! Det här känns som ett av de mer spretiga blogginlägg jag skrivit men mitt liv är ganska spretigt just nu.

 

Mysigast blir nog att Olle kommer hit och sover ikväll :) mys mys!


Peppig onsdag!

Idag är typ världens bästa onsdag för det är kör idag och jag är sjukt taggad. Det känns så kul just nu för alla försöker och tiden inför Graz tickar bestämt ner. Jag vill kunna varje ord perfekt, varje ton perfekt och jag vill att vi ska låta underbart bra ihop!

Gårdagen var också jättetrevlig, vi åt fantastiskt god lunch, fikade cheescake på Waynes, shoppade ( en klänning och en shortsdress ) sen spontanåkte vi till Avesta och tittade på fotboll, Långshyttan VS Avesta ( avesta vann ) ...


Klännings drömmar

åh, blir lite lycklig av klänningar, jag är nog en sådan människa som aldrig har för många klänningar. Idag ska jag och Moa till kupolen på just klänningsjakt, jag blev bjuden på bröllop ( olles pappa ska gifta sig ) och då såg jag och Moa tillfället till att behöva köpa en klänning!

Så till borlänge ska vi, men först ska jag plugga körkortsteorin och dessutom hinna äta en lunch ute innan vi åker och shoppar!

 


Så fin klänning från HM!!


Kördag

Idag har jag varit duktig, jag har pluggat körkorts teori och jag har pluggat texter till körlåtar. Jag kan stolt meddela att jag nu kan texten på Kadrilaulud. Eller jag kunde den engång i alla fall!

Snart ska jag tvinga mig in i duschen.. det kan ju vara smart av mig.. fast i stället lyssnar jag på sjukt mysig musik just i denna stund ( Wither shade of pale )

 

Han är söt när han sover .. min bubbe!


Sommarlov!!!

Jag har nu tagit studenten, och fy vad bra det känns fast jag har blivit förkyld så kunde inte livet va bättre. Senaste dagarna har bestått av tacokväll, soffmys och att klaga på att man är sjuk.

Jag har jobbat mitt första pass på Donken, det var kul, jag fick stå i kassan! Det var faktiskt jättekul, svårt men kul :) Jag har också införskaffat en häftig mobil, det är också jättekul!!

 

Bilder från balen :)

 

Min fina Kim, en sommarkväll vid Ljustern!

 

Gatukonst i Dinan, Frankrike

Jag och Sara :)


skriva av sig

Det är ändå bara en vän typ som läser min blogg så jag kan lika gärna skriva av mig här. Jag sätter stolpar ivägen för mig själv, det är så jäkla dumt, onödigt, å varför gör jag så att jag misslyckas. Precis när jag trott att det hade börjat vänt så ser jag hur det är egentligen, ingenting fungerar, jag gör fel, jag känner mig misslyckad, jag är nog ganska misslyckad också. Fast jag vet att jag mycke väl skulle kunna vara inte så misslyckad. Jag skulle kunna vara lika bra som vem som helst, men det är jag inte.

Det blev så tydligt idag på kören, vi skulle träna inför avslutningen på hey jude och den andra låten men jag tror jag ska göra fel, det blir fel, jag sjunger fult, tappar bort mig. Jag bevisar för mig själv att jag är misslyckad och inte har någon som helst talang.. Jag blir så ledsen på mig själv, det är inte själva grejen hur det låter utan hur jag tänker och hur jag mår från att vara glad till deppig och känna paniken och tårarna i kroppen. Det hela slutade att jag gick ut och började gråta, darra och inte kunna andas normalt, det är ju normalt, inte. Men det hela visar ju bara hur otroligt mycket jag måste jobba med mig själv, och jag vet inte vad det beror på heller. Varför jag reagerar som jag gör.

Jag trodde att det hade blivit bättre, och jag har varit säkrare på mig själv från alla auditions och antagningsbesked, men vi får se. Det är väl bara att jobba på.


RSS 2.0