godmorgon, kaffe och bula på handen

Just nu sitter jag här och laddar upp till en ny dag med det stora matteprovet, sånglektion, arko och dans.. Det kommer blir riktigt roligt, men också en riktigt krävande dag. Sen i natt far vi till Paris. à Paris mes amis!

 

Igår snurrade jag superfort i matsals-rummet. Det var härligt och snurrade in våren som ronjarövardotter, tråkigt nog så snurrade jag in i ett skåp med handen. På handen finns nu ett blåmärke kombinerat med en buckel. Lite som en dromedar, men härligt var det att snurra till Solsbury hill :)

 


lazy sunday afternoon

Idag har dagen varit sådär konstig, kanske är det för att kl äe halv 4 men att den borde vara halv 3? Eller så är det för att jag har somnat i ett bastuvarmt rum, framför en mattebok och sovit bort några timmar av denna dag. Jaag har i alla fall hunnit med en vettig sak, det var att träna rallylydnad med Alonzo och Klara. Det var duktigt gjort, det blåste faktiskt ofantligt mycket dör borta vid träningsplanen.

 

Imorgon är det läskiga matteprovet, det matteprovet som räknas.. ( haha, räknas ^^ ) jag är så rolig..  Eller kanse inte så rolig, men jag längtar till Paris i alla fall. Idag ska jag packa, välja vårkläder och lyssna på fransk musik och läsa franska bloggar. Det är ju faktiskt riktigt roligt!

 


Mycket på G

Just nu händer mycket saker i mitt liv, ansökningar till skolor, paris, sjunga i kyrkan, konsert, projektarbete. Sen samtidigt lever man, gör saker dansar, fikar med fina vänner, tankarna lever ett helt liv på en dag och jag hänger inte riktigt med i svängarna. Nu har jag i alla fall accepterat läget, jag ska söka skolor. Så nu måste jag klara av det på ett väldigt bra sätt så jag kommer in. Annars kommer jag vara stolt för att jag klarat av det ändå. Det hoppas jag åtminstonde.

 

Idag ska jag ha en reklam stund med Kattis, vi ska sätta upp afficher i stan och Stjärnsund där våra fans finns. Blir ett bra sätt att spendera förmiddagen. Min balklänning har också kommit, inte lite fin den är då! Jag blir helt lycklig! Helt enormt lycklig faktiskt. Jag trodde inte att jag skulle känna mig fin i klänningen, men det gör jag. Jättefin faktiskt!

 

Som ni kanske märker så är det mycket i huvudet, mycket som ska göras. Men på något sett går det ändå, och efteråt kommer jag vara stolt, när jag skriker ut att VI faktiskt tagit STUDENTEN!


tisdag

tisdagar, alla dessa tisdagar som går omärkta förbi utan att man reflekterar. Tisdagar har väl också rätt att vara speciella? Kanske som dagen då jag faktiskt inte gör något utan sitter där i soffan och myser, eller hetsar igenom läxor för att få de klara.

Tisdagar har inget speciellt i övrigt. denna tisdag ska jag träffa Kim, men tisdagar är aldrig konstanta. Tisdagar är alltid spontana, det är kanske det fina med dem.

Torsdagar lika så, vad gör man egentligen på torsdagar? Jag råkar tro att varje torsdag är en fredag. men det gör ju inte torsdagarna nå speciella för det, men kanske behövs dessa oindetifierbara dagar. Utan dem hade inte onsdah varit dagen med soppa i skolan, då man blir hungrig, skriker halsen av sig i ensemblen och sjunger i kör. Utan tisdagar och torsdagar hade inet måndagen kännts speciell extra trött, eller annorlunda, fredagen hade inte vart ett evigt längtande.. Alla dagar är speciella, bara att vissa dagar minns vi. Jag minns varje onsdag och måndag, men jag kan inte komma ihåg en speciell tisdag.

 

Om man faktiskt tog tag i sina tisdagar kanske de skulle vara minnesvärda? eller? Hade inte dagarna haft namn hade vi kanske inte kännt samma känslor varje måndag, fredag, onsdag och söndag.

 


RSS 2.0