Rennes, framtid

Veckan i Rennes och Paris var underbar på så många sett och vis, våra franska vänner och familjer var urgulliga, vi dansade, skrattade åt mat sent, levde på vitt bröd under dagarna och blev skrikna på av franska lärare. Det var en upplevelse som jag skulle göra om. Vi testade ostron ( eller jag och Sara i alla fall ) tänker lägga upp bilder så fort tiden finns :)

 

Framtiden har i alla fall blivit planerad, jag ska gå i Norberg nästa år på deras musiklinje, jag kom in både där och på Geijerskolan men att va hemma ett år känns som bästa valet just nu. Och året efter det så får jag studielån och då blir allt lättare.

 

Kram på bloggen, mig själv, ostbågar...


JAAA!!! :D

Jag fick antagningsbeskedet att jag kom in på Geijerskolans musiklinje med inriktning sång. Det känns grymt! Nu ska jag iväg för att söka skola i norberg ska bli spännande att sjunga och spela bas, sen ska jag dansa idag!

 

Inatt far vi till våra vänner i Rennes!

 


Geijerskolan och musikens dag

I måndags var jag och gjorde prov till Geijerskolan, jag sökte deras sånginriktning och det kändes jättebra att va där, skolan var fin, lärarna verkade bra osv. Jag fick göra teoriprov, gehörsprov och prov i satslära. det var riktigt svårt men sångprovet gick jättebra. Kändes otroligt bra att stå där och sjunga, jag var avslappnad och allt fungerade.  Jag läste också nalle Puh för dem om när Ior tappade svansen och Puh skulle hitta den. Juryn skrattade, var glada och tackade mig för att sjungit så fint och läst en så mysig text. Jag hoppas jag kommer in!

 

Nu på fredag annordnas musikens dag som varje år av estet treorna. Vi har skaffat grymma band och artister, spelscemat är fullt och ja, allt kommer bli toppen. Hoppas att vi får sponsorer och så.

Sen är dansandet inför frankrike i full fart. Vi dansar minst sagt och snart ska vi få med 9:orna i dansen. Hoppas detta blir bra nu :)


Sista dagen på påsklovet

Idag är söndagen då rapporten ska bli klar, franska uppsatsen och jag ska bli något mer klar i huvudet när det gäller skalor från alla håll och kanter.

Igår var det sista april och då sjöng vi in våren vid brunnsjön, det gick bra och nu är det MAJ på riktigt. Imorgon ska jag åka till något ställe utanför Karlstad och göra antagningsprov till Geijerskolan med inriktning sång. Det ska bli kul och spännande. Blir en jobbig lång dag, men sen är det gjort och då har jag bara sökningen till Norberg kvar och det är ju härligt.

 

Jag vaknade för en halvtimme sedan och jag är vrålhungrig så jag ska nog få i mig lite mat så livet blir lite mer underbart.


RSS 2.0