Godmorgon, film och blå morgonrock!

Håret står åt alla håll ungefär som en lövhög där löven liksom spridit ut sig lite. Jag har på mig min blåa, lite för korta morgonrock och har precis sett klart på filmen " Flickvänner från förr". det är en ganska rolig film som handlar om en kille som är en riktig player, han har blivit upplärd av sin låtsas pappa och följer hans regler till punkt och pricka. Alla "relationer" han har förljer han bara reglerna och aldrig sina känslor. Några flickvänner hemsöker honom i form av spöken och lär honom ett och annat om hur han bettet sig.

 

Killen förstår att han kommer förlora den tjej som någonsin betytt något för honom om han inte bryter mönstret. Ingen kommer komma på hans begravning och hans brors bröllop kommer avslås!

 

Jenny och Connor när han förstör sin brors bröllopstårta!

 

När connor ser sin begravning och inser att han inte vill leva som han gör!

 

Om man nu ska sätta betyg på filen så får det nog bli en 4/5 eftersom jag skrattade otroligt många gånger, lite min humor helt enkelt! En film man lätt ska passa på att se när man inte har något att göra. Man får ge filmen en chans, jag trodde den skulle vara asdålig men det är den inte! Nu ska jag återgå till morgonen och diska ur min filtallrik och lösa lite korsord.

 


Kommentarer
Postat av: Kajsa

Om jag ska säga det själv så verkade filmen kass. Fast då dömer jag den efter att ha passerat tvn några sekunder några gånger. Antagligen har inte jag ens rätt att yttra min åsikt...

2010-07-28 @ 11:39:52
URL: http://kaijsi.blogg.se/
Postat av: lucke

tjena, allt bra idag? :)

2010-07-28 @ 12:13:39
URL: http://modegrabben.blogg.se/
Postat av: irma och selma

jättefin blogg ! Besök även vår. tvillingarnas värld =)

2010-07-28 @ 12:16:27
URL: http://irmaochselmas.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0